Vloer isolatie

Gezonder en goedkoper wonen met meer comfort

Wilt u ook gezonder en goedkoper wonen met meer comfort?

Ansveco helpt u graag verder met de voor u beste vloer isolatie.

Heeft uw woning een toegankelijke kruipruimte. Dan kunt u heel eenvoudig isolatiemateriaal laten aanbrengen. Dit verhoogt het wooncomfort en zorgt voor een flinke besparing op uw stookkosten.Voor de kruipruimte worden heel veel producten aangeboden. Maar wat is de beste vloer isolatie voor uw situatie?We vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.Op basis van uw wensen bepalen we wat voor u de best passende oplossing is.Die laten we graag bij u aanbrengen door onze eigen installateurs, of door onze vaste partners door het gehele land

Met vloerisolatie is veel winst te behalen.
vraag direct uw offerte aan
Isobooster isolatiewerk
Droge met Tonzon Geïsoleerde kruipruimte

Interesse? Vraag hier uw offerte aan.

Offerte aanvragen

Waarom reflectie isolatie onder de vloer gewoon beter werkt.

Om te begrijpen waarom het zo effectief is om reflectie isolatie toe te passen dienen we natuurkundig te begrijpen welke warmte verliezen we hebben en hoe we deze op kunnen vangen.

Iedereen kent het fenomeen van het stijgen van warme lucht. Al is het eigenlijk het indalen van koude lucht. Koude lucht is namelijk zwaarderIedereen kent het fenomeen van het stijgen van warme lucht. Al is het eigenlijk het indalen van koude lucht. Koude lucht is namelijk zwaarder.In de woonkamer zal de meeste warme lucht dan ook aan het plafond hangen, en de meeste koude lucht op de bodem van de woonkamer. Dit in tegenstelling tot in de kruipruimte waar de warme lucht juist weer aan het plafond tegen je vloer constructie aan hangt. Tussen kruipruimte plafond en vloer zit over het algemeen niet heel veel temperatuursverschil. Toch gaat er relatief veel warmte verloren via de vloerconstructie. De warmte die vooral verloren gaat is stralingswarmte.Stralingswarmte zit in alles om ons heen met massa. Hoe groter de massa hoe meer warmte je erin kan opslaan. Oppervlak, temperatuursverschil, afstand en natuurkundig uitsralingscoëficient bepalen de mate van warmte verlies van een vloerconstructie. En in een kruipruimte werken die 4 zaken meestal niet goed mee. Oppervlak, temperatuursverschil en afstand kunnen we weinig aan veranderen. De mate waarin de vloer in staat is zijn warmte over te stralen naar de kruipruimtebodem, daar kunnen we wel wat aan veranderen. Door een materiaal toe te passen met een slechte waarde als het gaat om uitstralen van warmte.Dit is precies de reden dat reflectie isolaties onder de vloerconstructie zo ontzettend goed werken, en ze het veel beter doen dan conventionele isolatie. Door de stralingswarmte verliezen te stoppen brengen we significante verbeteringen in de vloertemperatuur en het comfort in uw woning.
Premium plus vloerisolatie

Tonzon vloerisolatie

De Vloerisolatie met de meeste comfortwinst is betaalbaar en heeft een hoge besparing. Met Tonzon behalen we de beste resultaten.

Ondanks de iets hogere fragiliteit is Tonzon onze onbetwiste kampioen is het leveren van warme vloeren en positieve reviews.Tonzon levert de beste prestaties, en de beste garanties.Meer weten over Tonzon Vloerisolatie.meer over Tonzon
Premium vloerisolatie

Isobooster Vloerisolatie

Isbooster is waarschijnlijk een van de beste all round isolatiematerialen beschikbaar op de Nederlandse markt.

Voor dakisolatie, gevelisolatie en uiteraard vloerisolatie. Isobooster haalt op al deze gebieden zeer goede resultaten, en hoe besparingen.Daarbij is het ook nog eens een heel stevig materiaal,welk makkelijk verwerkbaar is en tegen een stootje kan.
Ecologische vloerisolatie

Houtvezelisolatie

Houtvezelplaat onder de vloer zorgt voor een redelijke besparing, en een redelijke comfortverhoging. Een houtvezelplaat is een duurdere oplosssing, maar wel een met ecologisch materiaal.Houtvezelplaat heeft voordelen in warmte opslag vochtregulering, en is volledig gemaakt van Natuurlijke materialen.

Hoewel Tonzon millieutechnisch de betere optie is, bieden we met Houtvezelisolatie een plasticloze duurzame oplossing van natuurlijk materiaal
vochtisolatie

EPS parels

Bodemisolatie is een los gestort materiaal op de bodem. Elke bodemisolatie werkt hetzelfde. Door een warmte verlies van de vloer wordt het boven de isolatielaag warmer dan onder de isolatielaag.

Een bodemisolatie werkt perfect voor het drogen van de ruimte.Dit opdrogen zrogt voor energiebesparing en comfortverhoging. Echter, ten opzichte van een reeds droge  kruipruimte is het rendement negatief.LET OP! Bodemisolatie kan zijn werking verliezen bij toepasssing van hoogwaardige vloerisolatie

Met deze materialen hebben we een groot deel van de toepassing afgedekt.  Er zijn echter nog vele andere materialen.

Materialen zoals PIF,  IsoFoil, trifoil,  isovlas, superfoil, actis, etc… hebben wij niet in ons vaste assortiment. Dit zijn echter allemaal producten die we op aanvraag gewoon kunnen leveren.Omdat we het belangrijk vinden dat onze klant dat krijgt wat hij /zij wenst, kunnen wij u deze producten uiteraard gewoon anbieden. Heeft uw situatie meer baat aan een van deze producten. U vraagt wij maken het!
Ansveco helpt u graag verder met de voor u beste vloerisolatie

Voor de kruipruimte worden heel veel producten aangeboden.

Maar wat is de beste vloer isolatie voor uw situatie?Ansveco heeft voor u een handige keuzehulp samengesteld.

Even Bellen dat kan natuurlijk

Bel direct

Met gezond verstand isoleren

Wilt u gezond wonen dan moeten we afstand nemen van niet gezonde en zelfs gevaarlijke materialen.

Ook als het gaat om de milieu effecten.

De materialen Steenwol en Ter plaatse gespoten PUR op HFK, maar ook op de zogezegde HFO basis zijn extreem milieu belastend.Ansveco wil Maatschappelijk verantwoord ondernemen.Maatschappelijk gezien hebben deze producten wat ons betreft te veel nadelen. Daarbij komt dat er voor deze producten ruim voldoende alternatieven voorhande zijn.
gespoten PUR vloerisolatie

Vanwege de vele nadelen bieden wij dit product niet meer aan.

Waarom niet?Meldpunt purslachtoffers
Minerale wol vloerisolatie

Vloerisolatie met glaswol, steenwol en andere minerale wol. Wij werken hier niet meer mee.

Waarom niet?Artikel Arbo inspectie

Direct een offerte aanvragen

Bent u er ook van overtuigd dat vloerisolatie voor u een optie kan zijn.

Wij helpen u graag verder met een gedegen advies en een uitstekende uitvoer.Laat uw gegevens hieronder achter en wij gaan direct voor u aan de slag.