Vloer isolatie

Gezonder en goedkoper wonen met meer comfort

Met vloerisolatie is veel winst te behalen.

Wilt u ook gezonder en goedkoperWonen met meer comfort?Ansveco helpt u graag verder met de voor u beste vloer isolatie.

Heeft uw woning een toegankelijke kruipruimte. Dan kunt u heel eenvoudig isolatiemateriaal laten aanbrengen. Dit verhoogt het wooncomfort en zorgt voor een flinke besparing op uw stookkosten.

Voor de kruipruimte worden heel veel producten aangeboden.Maar wat is de beste vloer isolatie voor uw situatie?Ansveco heeft voor u een handige keuzehulp samengesteld.

Interesse? Vraag hier uw offerte aan.

Offerte aanvragen

Waarom reflectie isolatie onder de vloer gewoon beter werkt.

Om te begrijpen waarom het zo effectief is om reflectie isolatie toe te passen dienen we natuurkundig te begrijpen welke warmte verliezen we hebben en hoe we deze op kunnen vangen.

Iedereen kent het fenomeen van het stijgen van warme lucht. Al is het eigenlijk het indalen van koude lucht. Koude lucht is namelijk zwaarderIn de woonkamer zal de meeste warme lucht dan ook aan het plafond hangen, en de meeste koude lucht op de bodem van de woonkamer. Dit in tegenstelling tot in de kruipruimte waar de warme lucht juist weer aan het plafond tegen je vloer constructie aan hangt Tussen kruipruimte plafond en vloer sit over het algemeen niet heel veel temperatuursverschiltoch gaat er relatief veel warmte verloren via de vloerconstructie. De warmte die vooral verloren gaat is stralingswarmte Stralingswarmte zit in alles om ons heen met massa.Hoe groter de massa hoe meer warmte je erin kan opslaan.Oppervlak, temperatuursverschil, afstand en natuurkundig uitsralingscoëficient bepalen de mate van warmte verlies van een vloerconstructie. En in een kruipruimte werken die 4 zaken meestal niet goed mee.Oppervlak , temperatuursverschil en afstand kunnen we weinig aan veranderen.De mate waarin de vloer in staat is zijn warmte over te stralen naar de kruipruimtebodem, daar kunnen we wel wat aan veranderen, door een materiaal toe te passen met een slechte waarde als het gaat om uitstralen van warmte.Dit is precies de reden dat reflectie isolaties onder de vloerconstructie zo ontzettend goed werken, en ze het veel beter doen dan conventionele isolatie.Door de stralingswarmte verliezen te stoppen brengen we significante verbeteringen in de vloertemperatuur en het comfort in uw woning.
Premium plus vloerisolatie

Tonzon vloerisolatie

De Vloerisolatie met de meeste comfortwinst is betaalbaar en heeft een hoge besparing. Met Tonzon behalen we de beste resultaten.

Meer weten over Tonzon Vloerisolatie.meer over Tonzon
Premium vloerisolatie

Isobooster Vloerisolatie

Isbooster is waarschijnlijk een van de beste all round isolatiematerialen beschikbaar op de Nederlandse markt.

Voor dakisolatie, gevelisolatie, en uiteraard Vloerisolatie.Isobooster haalt onder de vloer prima comfort waardes, en hoge besparingen. En daarbij is het ook nog een heel stevig materiaal wat tegen een stootje kan.

Met deze materialen hebben we een groot deel van de toepassing afgedekt. Andere materialen zoals PIF,  IsoFoil, trifoil houtvezelplaat, isovlas, superfoil, actis, etc… hebben wij om verscheidene redenen niet in ons vaste assortiment. Uiteraard hebben wij wel de contacten om u deze producten te kunnen leveren. Heeft uw situatie meer baat aan een van deze producten. U vraagt wij leveren.

Even Bellen dat kan natuurlijk

Bel direct

Met gezond verstand isoleren

Wilt u gezond wonen dan moeten we afstand nemen van niet gezonde en zelfs gevaarlijke materialen.

Ook als het gaat om de milieu effecten.

De materialen Steenwol en Ter plaatse gespoten PUR op HFK, maar ook op de zogezegde HFO basis zijn extreem milieu belastend.

Ansveco wil Maatschappelijk verantwoord ondernemen.
Maatschappelijk gezien hebben deze producten wat ons betreft te veel nadelen. Daarbij komt dat er voor deze producten ruim voldoende alternatieven voorhande zijn.

gespoten PUR vloerisolatie

Vanwege de vele nadelen bieden wij dit product niet meer aan.

Waarom niet?Meldpunt purslachtoffers
Minerale wol vloerisolatie

Vloerisolatie met glaswol, steenwol en andere minerale wol. Wij werken hier niet meer aan mee.

Waarom niet?Artikel Arbo inspectie