Advies werkzaamheden

Gezonder en goedkoper wonen met meer comfort

Isolatie

Isoleren is niet zo eenvoudig als het lijkt. Er zijn veel producenten, met nog meer producten, die Allemaal het beste zijn???


Ventilatie

Voor ventilatie is het van belang dat de installatie aansluit bij niet alleen de wettelijke eisen, maar ook bij de levensstandaard en dus de wensen van mensen.


gasloos wonen

Van het gas af, is makkelijker gezegd dan gedaan. Toch kan het nu al voor elke woning.


Energiebesparing

Isoleren, anders verwarmen, zonnepanelen, warmtepompen zonneboilers en ga zo nog maar even door. Wat werkt voor u?


Isolatie advies

Isoleren is niet zo eenvoudig als het lijkt.
Er zijn veel producenten, met nog meer producten, die allemaal als we het mogen geloven op alle mogelijke manieren kunnen worden toegepast en het beste zijn voor uw situatie.

De vraag is echter of deze producten ook waar maken wat ze beloven, of dat de marketing sterker is dan de werking van het product zelf.
Als we het aan de leveranciers overlaten dan zijn alleen hun producten de beste. En dat is natuurlijk logisch, gezien het belang zij hebben bij de verkoop van hun eigen producten.
De vraag rijst dan echter wel klopt het wel wat u verkocht wordt.

Bij Ansveco merken wij helaas dat het verkoopverhaal niet altijd overeenkomt met de vraag van de consument. Dit houdt in dat u wordt verkocht waar u niet om vraagt. Dat kan dan misschien goedkoop lijken, maar in onze optiek is het goedkoper om het juiste product te selecteren.
Ook als dit iets duurder is dan dat product wat niet doet wat u zoekt

Een goed isolatieadvies zorgt ervoor dat de isolatie aansluit op uw verwarmingssysteem, uw wensen en uw toekomstperspectief

Advies duur? Ontdek het snel

Een goed ventilatieadvies helpt u naar een gezondere woning, een gezonder lichaam, en onder normale omstandigheden een langer maar vooral beter leven

Ventilatie advies

Ventilatie is van levensbelang.
hoe gek dit ook klinkt. Denk eens aan beelden van mensen achterin een afgesloten vrachtwagen. Dan pas realiseer je jezelf hoe belangrijk verse lucht aanvoer is. Hoewel woningen lang niet zo luchtdicht zijn als koelwagens, doen we wel ons best woningen steeds luchtdichter en tochtvrijer te maken.
En juist dan is het belangrijk de ventilatie terug te brengen naar gezonde standaard.

Voor ventilatie is het van belang dat de installatie aansluit bij niet alleen de wettelijke eisen, maar ook bij de wensen en de levensstandaard van mensen.
Ventilatie mag tocht op leveren als je daar op die plaats geen last van hebt, maar als je dit niet wilt, wat is dan het alternatief?

Op een juiste manier brengen wij bij u eerst de ventilatienoodzaak in kaart. Dan de ventilatiewens. en daarna pas kijken we wat we bouwkundig in de woning toe kunnne passen.
Dit kloppende verhaal brengen we u in duidelijk taal, waardoor u in staat bent de juiste stappen te nemen om tot een gezonde binnenlucht te komen in uw woning

Meer weten? neem contact met ons

Gasloos wonen advies

Als u uw woning gasloos wenst te maken dan komt er veel op u af. Er zijn elementaire keuzes die u moet maken over verwarming en warm water voorziening die niet altijd duidelijk zijn.
Wij helpen u graag met het inzichtelijk maken van uw mogelijkheden

verwarming

De keuze van uw verwarmingssysteem is van invloed op de opties die u overhoud.
Kiest u voor comfort en/of gemak en/of gezondheid.
Uw keuze bepaalt welk systeem passend is

Warm Water

Uiteraard is warm water een belangrijk deel.
Op welke systemen kunt u bouwen in uw woning. Uw aansluiting en gezinsopbouw, en uw warmtevraag zijn hierin bepalend.

Onderhoud

Niet alleen eerste installatie maar ook onderhoud van de systemen zijn van belang, wilt u een gecompliceerd systeem, dan heeft  u meer onderhoud, of gaat u voor nagenoeg onderhoudsvrij, Ook dit bepaalt welke producten passend zijn voor u

Samen brengen van keuzes

Ansveco helpt u met een samen
brengen van uw keuzes tot 1 systeem, Of dit nou een warmtepomp is voor alles, of dat het om seperate systemen gaat waarbij de focus op andere zaken ligt.

advies in energiebesparing

Advies over energiebesparing is niet alleen maar praten over isolatie.
Het gaat ook om hoe je omgaat met de energie en waar je die vandaan haalt.

We helpen u graag verder met goedkoper wonen via een gedegen advies.

Verwarming

Er zijn veel soorten verwarming.
de bekendste zijn de HR CV ketel, de warmtepomp en steeds meer gehoord infrarood verwarming.

Daar houdt het echter zeker niet bij op.
Er zijn nog legio alternatieven om duurzaam je woning te verwarmen. We informeren u graag over de mogelijkheden op basis van uw specifieke wensen.

warm water

Ook het warme water in onze woning kost energie. Er zijn diverse manieren om dit op een goedkopere manier te doen. We bekijken bij u graag de mogelijkheden die er zijn om u hierin verder te helpen

zonnepanelen

Zonnepanelen zijn zonnepanelen.
of niet.
kleur en uiterlijk, Dat is nog te overzien.
Maar hoe goed past een complete setup bij jullie verwachtingen. Hoe lang gaat het mee, welke opbrengsten en kosten kan je verwachten na hoeveel jaar.

Zonnepanelen en omvormers. hoezeer ook lijkend op elkaar zijn enorm verschillend in functionele eigenschappen. Wij geven u de kennis om de juiste keuze te maken voor uw investering 

bewonersgedrag

Stoken met de ramen op, dat is niet zo slim dat snapt iedereen. Maar weet u hoe u nog meer makkelijk kan besparen?

opties en prijzen

doorloop onderstaand formulier.
Bepaal uw wensen
en bereken uw prijs!