Partner worden

Gezonder en goedkoper wonen met meer comfort

Ansveco zoekt uitbreiding

Ansveco is altijd op zoek naar nieuwe mensen die kwalitatief werk voor ons kunnen uitvoeren en of zich aan willen sluiten als Ansveco-Partner. Uiteraard stellen wij eisen aan de bedrijven waar we mee samenwerken en nog extra randvoorwaarden voor Ansveco-Partners. We willen werken met mensen die kwaliteit nastreven, bereid zijn bij te leren en te innoveren.
Passen onze puzzelstukjes op de uwe?

Samen sterker staan

Ansveco onderscheidt 3 soorten partners!

Base Partners zijn de bedrijven die onder eigen naam door Ansveco worden ingeschakeld om zo nu en dan werkzaamheden uit te voeren.

Premium Partners zijn bedrijven die werkzaam zijn onder de naam Ansveco en ook de bedrijfsfilosofie volledig naleven. Premium partners krijgen in principe alle werkzaamheden die zij kunnen uitvoeren toegeschoven.

Integrated Partners zijn onze adviseurs. De ruggengraat van het bedrijf. Met deze partners voorzien wij onze klanten van advies

Samen sterker staan

Ons aanbod?

Het Ansveco concept biedt velen voordelen voor die ondernemers die eraan toe zijn om zich te richten op het werk waar zij goed in zijn.
Het is niet nodig om een bedrijf van de grond af op te bouwen, je kan direct instappen en beginnen met klanten werven.
Voor bestaande ondernemingen zijn migratie reclame campagnes beschikbaar en de bestaande klanten zullen snel op de hoogte gebracht kunnen worden van de wijzigingen. Kortom het werk wordt je uit handen genomen. Voor iedereen met de juiste instelling en bagage is er een mogelijkheid onder de naam Ansveco te starten of verder te gaan. Schaalvoordelen en ontlasting in de Backoffice werkzaamheden zijn grote winstpunten voor u als ondernemer. Tot en met het offerte traject kan volledig ontlast worden, waardoor alleen echte werkzaamheden overblijven. U blijft wel zelfstandig ondernemen alleen met een beetje hulp en ondersteuning. Het blijft uw bedrijf. Het blijft uw verantwoordelijkheid. Momenteel kunnen wij direct instappen garanderen voor de volgende regio’s Rotterdam Noord-Oost zijde en bovenliggende gemeente Drechtsteden Gouda Wilt u weten wat al uw voordelen kunnen zijn? Wat ons concept precies inhoudt? Hoe u met minder tijd minimaal hetzelfde geld kan verdienen? Neem contact met ons op voor meer informatie betreffende toetreding tot de formule!

Samen sterker staan

Wat zoeken wij?

Ansveco houdt zich bezig met Isolatie, ventilatie, vocht, en binnenluchtkwaliteitsaspecten in de ruimste zin van het woord.
Wij werken liever samen met specialisten, dan dat we elkaar moeten beconcurreren.

Hou jij je bezig met een specialisme binnen bovenstaande kerngebieden, dan komen wij graag met jou in contact.
De basis waarin we een samenwerking aan gaan, wordt altijd uitvoerig besproken.
De vakgebieden waarin we versterking zoeken kunt u vinden onder de kop Diensten.
Hier gaan we per vakgebied in op de mogelijkheden die we hebben, en de vakgebieden waar we naar op zoek zijn.

Ziet u een samenwerking met Ansveco als Base, Premium of Integrated partner wel zitten.
Denkt u dat u onderscheidend genoeg ben van uw concullega’s door middel van uw producten en of diensten pakket.
is uw visie kwaliteit voor kwantiteit.
Dan horen we graag van u.


Voor Premium en Integrated partners hebben we altijd plek, zolang deze buiten onze bestaande regio’s werken
Base partners kunnen we toelaten als ze in een bij ons bestaande regio werkzaam zijn.

Zie jij een samenwerking zitten?

Maakt u onze puzzel compleet

Ansveco streeft naar maximale samenwerking op landelijke schaal.
Wij zoeken altijd naar ondernemingen die zich bij ons aan willen sluiten 

Met zijn allen de wereld redden

Met zijn allen de wereld een klein beetje beter maken.
Onderschrijf jij als ondernemer onze MVO waarden dan komen we graag met je in contact

Afspraak is Afspraak
daar vertrouwen we op

Samenwerken is een kwestie van vertrouwen.
Natuurlijk moeten er zaken op papier staan. Maar vertrouwen en afspraken nakomen is de basis van ons concept

Partnerships

hieronder in het kort de verschillen in de partnerships

Basis

Wat is een Basis Partner?

  • een Basis partner is een samenwerking tussen Ansveco en een bedrijf, waarbij er sprake is van niets meer dan onder aanneming. Ansveco huurt als het ware u of mensen van uw bedrijf in om werkzaamheden uit te laten voeren. Omdat Ansveco de garantie serieus neemt is hiervoor een basis van goed vertrouwen en zijn duidelijke regels noodzakelijk. Een Basis partner voert de werkzaamheden dus uit voor Ansveco, maar mag verder gewoon als zelfstandig bedrijf verder gaan. Een Basis partner zit dan ook aan niets anders dan de naleving van service en garantie vast, wat volgens ons zo ie zo al een vanzelfsprekendheid zou moeten zijn. Het Basis partnership is open voor elke onderneming die voor ons op enige wijze iets te bieden heeft. Uiteraard dien je je wel te houden aan onze voorschriften en aanwezig zijn in een van onze reeds bestaande regio’s, maar verder vragen we niets van je.
Meld je aan

Premium

Wat is een Premium Partner?

  • Om onze dienstverlening op een hoog niveau te houden is het voor ons belangrijk te werken met zelfstandig ondernemers die onze visie op kwaliteit willen naleven. Continuïteit is een tweede aspect wat voor ons belangrijk is. Het is dan ook lastig te vertrouwen op externe partijen. Daarom zoeken we voor onze meest uitgevoerde werkzaamheden samenwerking in de vorm van het Premium partnerschap. Premium partners werken onder de naam Ansveco, en krijgen uiteraard altijd als eerste de werkzaamheden aangeboden die we af willen handelen. Onze premium partners hoeven zich alleen nog bezig te houden met hun werkzaamheden, en zijn derhalve minder tijd kwijt aan overhead. Premium partners voeren actief onze reclame uitingen uit en leven onze richtlijnen na. Doen waar je goed in bent, en zo weinig mogelijk gedoe eromheen. Omdat Ansveco veel van de werkzaamheden actief binnen haalt ook minder zorgen. En met de ruime bijleer mogelijkheden. collega’s zonder baas hebben voor overleg en brainstormsessies zelfstandig werken 2.0
Meld je aan

Geïntegreerd

Wat is een Geïntegreerde Partner?

  • Advies is waar het bij Ansveco allemaal om draait. Advies over isolatie van woningen om zo veel mogelijk kosten te besparen Advies over ventilatie om zo gezond mogelijk te kunnen leven Advies over vocht beheersing om allergenen buiten te houden Advies over binnenhuisklimaat vraagstukken in de breedste zin van het woord Om advies goed uit te kunnen voeren is er een ruime hoeveelheid kennis en inzicht benodigd. Maar ook een netwerk van bedrijven in de regio waarmee je eventueel gevonden oplossing ook daadwerkelijk uitgevoerd kan krijgen. Onze geïntegreerde partners zijn de spil van onze organisatie. Zij werken regionaal met een eigen netwerk van Base en Premium partners waarmee zij binnen hun regio de problemen van onze klanten aanpakken. Kennis, uitstraling, ondernemend vermogen, en netwerken zijn hierin van groot belang. Onze geïntegreerde partners zijn onze lifeline. Durf jij het aan?
Meld je aan

Meld je aan voor partnership

geef gelijk aan voor welk partnership je in aanmerking wil komen