Ansveco Zoekt zelfstandige Next Level adviseur duurzaamheid.

Gezonder en goedkoper wonen met meer comfort

Ansveco Zoekt zelfstandige Next Level adviseur duurzaamheid.

Ansveco is de status van kleine onderneming wel voorbij. Het is dringend tijd voor uitbreiding. Ansveco is dan ook op zoek naar een zelfstandige Next level adviseur duurzaamheid met kennis over isolatie, ventilatie, vochtoplossingen, verwarming, en duurzaamheid. Heb je overige kennis die past binnen het concept gezonder goedkoper en comfortabeler wonen dan is dat ook altijd meegenomen.
We zijn op zoek naar diverse adviseurs door heel Nederland.

Voor de regio Rotterdam / Zuid Holland hebben we binnenkort een reeds volledig draaiende regio beschikbaar.

De Functie Next level adviseur duurzaamheid

Als Next Level adviseur duurzaamheid van Ansveco ben je zelfstandig verantwoordelijk voor je eigen regio. Je adviseert en ontzorgt jou klanten. Waar nodig faciliteer je werkzaamheden en / of zorg je voor een juiste afhandeling van een uitgebreid advies.

Je hebt je eigen regio en verzorgt het traject van begin tot eind.
Of het gaat om sales, of om advies je bent en blijft altijd eerlijk tegen de klant. en met je uitgebreide kennis en je grote netwerk kan je dat ook blijven doen.

Je bouwt samen met ons en met je eigen netwerk aan het versterken van de naam Ansveco. En helpt waar nodig andere adviseurs in hun regio.
Door samen te werken leren we van elkaar, en versterken we elkaar.

je helpt mee aan eerlijke en correcte informatievoorziening

Samenwerken

Door samen te werken met lokale verwerkers streef je naar een duurzamere verwerking van producten en een creƫer je een sterke economische positie voor jezelf.

Via Samenwerken met andere adviseurs duurzaamheid breidt je je kennisniveau uit en help je mee aan een gouden toekomst in een bloeiende markt.
Door samen te zijn met andere adviseurs met het zelfde gedachtegoed kan je je sneller en sterker ontwikkelen tot een Next level adviseur. Kennis biedt uitkomsten in je dagelijkse uitdagingen, en samen houden we die kennis op topniveau
.

Wat verwachten we van een Next level adviseur duurzaamheid?

Je regio runnen is nogal wat.
Buiten de standaard werkzaamheden die hierbij komen zit er zeker in het begin ook nog een stevige leerfase aan vast.

We breiden bij ansveco langzaam uit, en dat betekend dat je een aanspreekpunt hebt die tijd voor je heeft, maar je moet het wel zelf laten zien. We helpen je met je vragen, maar je moet zelf met de vragen komen.
Een proactieve houding om de ontwikkeling van je regio voort te zetten is dan ook wat we van je verwachten.
Dit samen met een constante drang naar meer kennis en informatie om je aangeboden diensten steeds beter te laten aansluiten bij de wensen van jou klanten. Tegelijkertijd moet je constant op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden via lokale verwerkers waarmee je jouw diensten uit kan breiden zonder risico’s te lopen. om jouw klanten nog beter van dienst te zijn.

Wat bieden we

Ansveco biedt mogelijkheden om als zelfstandige je eigen regio te runnen, maar kan ook onder de juiste voorwaarden een dienstverband aanbieden. Je werkt in ieder geval vanuit huis en kan gebruik maken van onze kantoorruimte indien dit nodig is.

Wil jij meedoen met de Ansveco formule als Zelfstandig adviseur
Neem dan hier eens een kijkje op onze

Weet jij al zeker dat wij voor elkaar geschikt zijn dan kan je ook direct je aanmelding versturen.
hiervoor hebben we een mooi aanmeldformulier
Het aanmeldformulier vindt je hier.

Samen met jou wil Ansveco gestaag groeien tot een landelijke organisatie met alleen maar gedreven mensen die staan voor hun klanten.