Ansveco wordt viridi-Air Gold partner

Gezonder en goedkoper wonen met meer comfort

Ansveco wordt viridi-Air Gold partner

Ansveco is uitgenodigd deel te nemen aan het Viridi-Air programma.
Omdat alleen bedrijven die aangetoond hebben serieus bezig te zijn met de impact van hun bedrijfsvoering in aanmerking komen vinden we de uitnodiging best speciaal en een signaal dat we goed bezig zijn..

Uiteraard is het zo dat wij betalen om deel te nemen, en dit wordt weer betaald door onze klanten.
Daarom moeten we altijd goed kijken of de investering wel gerechtvaardigd is tegenover onze klanten.
Toch vinden wij het meer dan waard te investeren in het planten van bomen om onze milieu impact te beperken. En NEE we kopen niets af. We hoeven dit niet te doen om aan regeltjes te voldoen.
We doen het erbij.

Hoe filtert Viridi Air nu met luchtzuiverende bomen méér CO2 maar ook luchtvervuiling uit de buitenlucht?

Viridi Air plant unieke bomen waarvan wetenschappelijk aangetoond is dat ze bovengemiddeld goed de lucht zuiveren van CO2 en luchtvervuiling (o.a. fijnstof, NOx, CO2). Deze worden op een unieke wijze geplant (BBA-model) zodat juist veel fijnstof, ozon, NOx en ammoniak uit de lucht wordt gefilterd. Belangrijke nevendoelen hierbij zijn de biodiversiteit verrijken, lokale impact vergroten en grondwaterniveaus verbeteren. Kortom wat Viridi Air doet is een natuurlijke en duurzame manier om de lucht te filteren van veel meer verontreiniging dan alléén CO2. Wij allemaal zijn ons bewust dat deze methode niet dè 100%-oplossing is voor het probleem van luchtvervuiling. Juist aan de bron moeten ook aanpassingen gedaan worden. Toch is iedere stap weer een extra stap in de juiste richting

Wilt u meer weten over Viridi Air.
Bezoek dan de website https://www.viridiair.nl/