infrarood verwarming merken

Gezonder en goedkoper wonen met meer comfort

Eterma

Oostenrijks kwaliteitsproduct.
Schitterende spiegel verwarming, en mooie extra functionaliteiten. Etherma is een van de weinige merken die Verlichting bij Infrarood panelen goed voor elkaar heeft


Ga naar Etherma

MasterWatt

De nederlandse krachtpatser met 10 jaar garantie.
Ondanks het wat beperktere assortiment zeker een aanrader.


Ga naar MasterWatt

WellTherm

Welthermm is een duits kwaliteits merk met waarschijnlijk de mooiste Fotopanelen. Deze kwaliteit komt wel met een prijskaartje in het hogere segment


ga naar WellTherm

Alkari en Ecaros

Degelijke panelen met slechts 2 tot 3 jaar garantie. Toch kan een paneel uit deze klasse voor u een juiste keuze zijn.
Wilt u weten wanneer wij u deze panelen zouden adviseren 


Ga naar Ecaros en Alkari
Etherma

Oostenrijkse kwaliteit
5 jaar garantie Vele mogelijkheden

Etherma levert hogew kwaliteit panelen met een zeergoed rendement. Op de panelen zit een goede garantie.
Belangrijk onderdeel Etherma is zeer snel leverbaar

Advies aanvragen
IR Verlichting

Infrarood verwarming met verlichting.
De verlichting is ernaast geplaatst waardoor deze minder warm wordt. Dit in combinatie met de hoge LED kwaliteit maakt een bertouwbaar paneel met verlichting mogelijk.

Uitgebreis assortiment

Verkrijgbaar met verschillende afwerkingen: staal, glas, spiegel, steen en corian. Ook te verkrijgen, bedrukt met een eigen afbeelding/foto.

Masterwatt

10 jaar garantie

Masterwat levert 10 jaar garantie op de panelen die zonder regeling worden geleverd. Masterwatt heeft ook panelen met regeling, vanwege de slechts 2 jaar garantie op de regeling leveren wij deze niet 
De panelen van Masterwat zijn leverbaar in Staal wit, Zwart en foto, Glas wit en zwart en Spiegel  In deverse maten van zowel 60Cm hoogte als 40 Cm hoogte.
Een ruime keuze

Masterwatt LUCENTO BLACK

De infraroodpanelen in de LUCENTO serie zijn stijlvolle panelen. De panelen zijn uiterst dun en daardoor een eyecatcher in ieder interieur. Het paneel is uitgevoerd met een zwarte gepolijste glasplaat, gemaakt van veiligheidsglas. De GLASS is een comfortabele oplossing voor het verwarmen van uw woon- of slaapkamer. Daarnaast zijn deze infraroodpanelen ook toe te passen in een kantoorinrichting of in restaurants. De LUCENTO is geschikt voor wandmontage, zowel horizontaal als verticaal, en plafondmontage.

WellTherm infrarood

Kwaliteit 
en design

Werkelijk de mooiste fotopanelen met de strakste afwerking komen van Welltherm.
De sublieme afwerking op de hoogglans glazen panelen met de strak afgerond geslepen hoeken staan garant voor een werkelijk schitterend element in uw interieur.

Met deze fotopanelen neem je niet alleen verwarming op in je woning, maar creeer je een sfeer die ongeevnaard is op verwarmings gebied.

Ook in de badkamer staat WellTherm voor absolute kwaliteit. En met de Dual zone Infrarood panelen met handoekdragers, voor verwarming, en warme maar niet te warme handoeken, laten ze een innovatie zien die we tot nu toe nog nergens anders hebben kunnen vinden.

De Welltherm panelen zijn voorzien van de ESHC-technologie wat betekent dat het gehele oppervlak van het het warmte paneel voorzien wordt van infrarood warmte. Tot in de hoeken straalt het paneel infrarood warmte uit, wat een zeer hoge warmte opbrengst geeft..
WellTherm staat dus garant voor een zuinige verwarming.
Ook geven zij 5 jaar Garantie op de panelen, welke onder normale omstandigheden veel langer meegaan.

Kwaliteit kost echter wel wat.
Vanwege de prijsstelling is WellTherm niet een hoofdonderdeel van ons assortiment

Advies aanvragen
Alkari

Het merk Alkari voert degelijke infrarood panelen tegen een lage prijs Alkari panelen zijn van Duitse makelijk en voldoen aan alle veiligheidseissen.

Ecaros

Ecaros heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding en zit net boven het merk alkari als het gaat om kwaliteit.
Ecaros is in vele designs verkrijgbaar

Ondanks dat deze panelen van Alkari en Ecaros een degelijke kwaliteit hebben kiezen wij er bewust voor deze panelen niet standaard in het assortiment te houden vanwege de volgens ons beperkte garantie van maximaal 3 jaar

We kunnen op aanvraag deze panelen uiteraard wel gewoon uitleveren voor situaties waar het functioneren van de verwarming niet helemaal 

Ansveco houdt de markt goed in de gaten.
Wij zijn in staat om veel merken panelen te leveren.
Staat er een paneel niet tussen waar u toch een goed gevoel bij hebt, vraag het ons