Opkomende trend in bouw- en installatiesector

Een opkomende trend is de woning energiezuinig aan te passen.  “Zoals we een aantal jaren geleden zagen dat er vooral verbouwingen werden uitgevoerd op basis van luxe, zien we nu dat een energiezuinig huis steeds hoger op het wensenlijstje van de consument staat. Het duurzaam aanpassen van de woning is namelijk heel vriendelijk voor de portemonnee en geeft daarnaast een vorm van luxe, namelijk comfort. Het binnenhuisklimaat in een vakkundig na-geïsoleerde woning is gewoon aangenamer. Bovendien kunnen met een vakkundige aanpak en een goed advies andre zaken zoals tochtstromen en vochtproblemen vaak worden opgelost.

Er zijn verschillende maatregelen mogelijk. Een Tonzon vloerisolatie, of isolatie van de spouwmuren in de woning, leveren een aanzienlijke besparing en een aangename leefomgeving op. Het comfort neemt dan zowel in de zomer als winter toe. beide isolatiemaatregelen zijn overigens ingrepen die relatief probleemloos uit te voeren zijn zonder al te veel overlast in huis.

Wat je ook ziet is dat vrienden, familie en buren elkaar vertellen over de effecten van energiebesparing. Het creëert steeds meer een olievlek.” Ansveco wijst woningeigenaren op het tijdelijk verlaagde btw-tarief dat geldt op arbeidsloon bij renovatie, verbouwing en herstel: “Dit is misschien een extra stimulans om nu dit besluit te nemen. De Energiebespaarlening maakt het ook wellicht makkelijker om die keuze te maken. Neem eens een  kijkje op www.ikinvesteerslim.nl om na te gaan of u  in aanmerking komt.”

Afdrukken